Recenze na příčesky do vlasů
Příčesky do vlasů podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Příčesky do vlasů podle nejoblíbenějších výrobců.
Mám na temeni velmi řídké vlasy,proto používám ofinu jako náhradu vlasů vlastních. Nikdo nic nepozná,je to super a zároveň sponky neničí vlastní vlasy ani pokožku.
Vlády se daji kulmovat , výhoda.
praktické
Při správné péči vydrží dlouho. Snadno se nasazují.
Ještě příčesek neumím používat, musím koupit sponky, abych si byla jistá, že se příčesek nebude nadzdvihovat nebo klouzat.
Koupila jsem si sadu pro bohatší účes na mou svatbu a jsem maximálně spokojená jak s kvalitou, tak s barvou, které je téměř totožná s mou přírodní barvou, tudíž ani nebudu muset přebarvovat.
Kvalita výrobků je nižší, nevydrží dlouho.
Přidáno: 2. prosince 2019
(naposledy upraveno 19. února 2020)
Zakoupeno v SVĚTOVÉ ZBOŽÍ
vse tak jak ma byt, nemam nejmensi komplikace. kez by vsichni pracovali jako Vase firma
Na první pohled super, uvidím při použití...
Nevím.
Spíše do tmy nebo na maškarní. Cop se v umělém světle neprirozene leskne a je poznat ze je umely.
Jinak zpracovani a zpusob prichyceni je super.
Mam jeste blond culik predchozi verze, ten vypada prirozeneji. Dcera si s nim hraje na Lociku :)
Take jsem koupila culik pravych vlasu, blond, abych jej dorovnala prelivem. Vlasy ztratily castecne lesk a kourove hnedy preliv se zmenil v sytě modrou.
Zatím odzkoušeno jednou a mohu jen doporučuji (dříve zkušenost s půjčenými od kamarádky z vašeho obchodu), takže jsem znala kvalitu předem a ani moje nové mě nezklamaly, právě naopak :)
Barva odpovídá obrázku, vlasy krásně splynuly s mými. Překvapila mě délka, nečekala jsem, že potom aplikované na hlavě, budou tak dlouhé (za mě naprosto dostatečné- mám středně dlouhé vlasy).
Nemám vlasy na běžné každodenní nošení, takže poměr kvalita/ cena/výdrž je více než skvělá (zatím jsem neumývala).
Jediné co, tak jsem z několika pásků odstřihovala delší nitě ze spojů, ale jinak veliká spokojenost.
Spokojenost moc doporučuji. Budu objednávat i vlasy a moc se těším
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »