Recenze na příčesky do vlasů
Příčesky do vlasů podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Příčesky do vlasů podle nejoblíbenějších výrobců.
Bezvadná kvalita keratinu.
kvalita,rychlost
K nerozeznání od pravých vlasů, spokojenost
Nemůžu něco doporučit když mi to do dneška nepřišlo
Clipy jdou skvěle, akorát mě vadí krepatění vlasů. Koupila jsem si od Vás lak. Je fajn. Objednam si další produkty na péči o clipy.
Nakupuji z czvlasy již několik let a nikdy jsem neměla žádný problém ❤️ neměnila bych
Obyčejní kanekalon
Dobrý materiál,skvěle se s ním pracuje a barva odpovídá nabídce. Doporučuji pro vyplétání do vlasů...je na několik použití.
Na obrázku to vypadalo pěkně, ale během použití se s materiálem špatně pracuje. Znovu bych nekoupila.
Dobře se přidělává na vaše vlasy, je to celé na gumičce, je nutné pak použít ještě sponky , nebo něco podobného.
Vypadá to slibně, pokud ovšem trefíte ten správný odstín k vaším vlasům.
Doporučuji na vlasy vlastí s tím aby jste měla svůj culík, aby se to dalo přichytit na cop, váš, tedy né moc krátké vlastní vlasy.
Má dosti velkou sponu.
Jedná se o to kdo nemá (husté vlasy), tomu to nebude moc držet, spona má velké rozestupy a i zuby na sponě jsou dosti velké.
Doporučuji na hustý porost vlasů.
Můžou být i kratší, ale víc jak nad ramena né, nemuselo by to pak správně držet (cop s sponou).
Vlasy jsou dosti kvalitní, skoro vůbec nejde poznat že nebudou vaše , pokud ovšem trefíte vhodný odstín?
Doporučuji, je to bomba :)
Vlásky a barva skvěle sedí,snadno se nasazuji.doporučuji...
Super
Super
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »