Recenze na příčesky do vlasů
Příčesky do vlasů podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Příčesky do vlasů podle nejoblíbenějších výrobců.
Obědnávala jsem 3. Dorazili 2. Jeden mi omylem spadl do lavorku s vodou. I když uschl, zůstal v koupelně a po nějakém čase se na látce oběvily rezavé fleky. Vlasy celkem drží, ale je to kumšt do toho dlouhé husté vlasy zamotat. Pořád se to chce buď zavírat, nebo se mu ty dvě půlky přetočí a už to nejde. Pomáhám si tím spíš občas udělat drdol a pak stejně ještě sponkama fixuju.
Nejsou to pravé vlasy, nejdou nabarvit, jsem vážně zklamaná.
Čekám na reakci obchodu.
Před cca půl rokem jsem si od nich objednala vlasy s použitím keratinového konce. Již nikdy více. Po nasazení se z vlasů stal chemlon, při česání vypadávaly chuchvalce a když jsem se rozhodla vlasy sundat, jelikož to byla opravdu strašná kvalita tak ani skoro po 3 hodinách v kadeřnictví to kadeřnice nemohla sundat. Keratin byl jako žvýkačkové lepidlo a klasickým sundáním se vlasy vytrhávaly a neklouzaly dolů. Takže jsem přišla o peníze a ani nemůže být uznána reklamace, jelikož vlasy byly nasazené. Tento obchod absolutně nedoporučuji, již je mě jasné, proč mají slevy. Pokud někdo vlasy chce tak je to maximálně na jedno nasazení, ale pro opakované použití ne.
Barva super, ale pořád jsem úplně nepřišla na to, jak zakrýt mé vlasy svázané do drdolu. Ještě si se učím. Uvidíme :-)
příčes není zpracován jako gumička do vlasů, je to jen holý příčes na obyčejné gumě do kalhotek.
Jednoduchá aplikace a dobře drží. Ani doma nepoznali, že mám příčesek a nejsou to mé vlasy:-D, takže vypadá přirozeně i když není z pravých vlasů. Když trefíte odstín jako já, budete mít v mžiku a pěkně upravený účes.
Super
pekný odtien