Recenze na příčesky do vlasů
Příčesky do vlasů podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Příčesky do vlasů podle nejoblíbenějších výrobců.
OK
Netrefila jsem barvu příčesku, musím obarvit své vlasy.....(
Krásné a kvalitní zboží. Barva odpovídá a ofina skvěle sedí. Doručení bylo rychlé a bezproblémové. Chystám se znovu objednat, tentokrát clip-in vlasy, případně barevné prameny, místo zbytečně drahého melíru, který ničí vlasy.
Přidáno: 17. prosince 2024
(naposledy upraveno 17. prosince 2024)
Zakoupeno v Dárky.cz
Kvalitní ofina z vlasů, které jdou pohodlně upravovat, žehlit i natáčet, případně stylovat i pomocí kadeřnických produktů. Jsem spokojená i s přirozenou černou barvou, téměř se nelišící od mé barvy. Ofina skvěle drží a nejde vůbec poznat, že je pouze připnutá.
Vanda
Přidáno: 13. prosince 2024
(naposledy upraveno 13. prosince 2024)
Jsem s produktem velmi spokojená, hledala jsem na rychlo něco na na vánoční večírek. Zboží mi dorazilo do druhého dne od objednání, takže skvělý servis. Vlásky byly v pořádku a vypadají opravdu moc pěkně. :) I kolegyně mi je chválily. Takže za mě velká spokojenost.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Protože jsem clip in vlasy kupovala poprvé, tak jsem zvolila clip in culík z japonského kanekalonu, abych zjistila, jak mi to bude sedět a zda vůbec zvládnu s clip iny pracovat. Musím říct, že jsem byla opravdu příjemně překvapená, protože i když culík není z pravých lidských vlasů, vypadá opravdu přirozeně a výsledek po nasazení je skvělý. Aplikaci jsem zvládla podle návodu na e-shopu úplně bez problému a culík krásně drží. Určitě ho využiju teď na různé vánoční večírky, které mě čekají a pak na plesy. Při příštím nákupu už zkusím nějaký clip in z pravých lidských vlasů.
Zboží vypadá opravdu moc pěkně, stejně jako na fotkách. Rozhodování o koupi mi opravdu usnadnil přehledný popis a veškeré informace na e-shopu. Člověk tedy ví naprosto přesně, co kupuje. Skvělé je i to, že přímo v popisu produktu zákazník zjistí hned vše ohledně způsobu připevnění příčesku, což usnadní rozhodování, zda je konkrétní zboží vhodné, nebo ne. Po doručení balíčku tedy nečeká žádné nemilé překvapení a člověk ví, co očekávat. Objednávala jsem jako dárek a určitě brzy budu objednávat další, i pro sebe.
Pás je velice příjemné na nošení. Zkoušeli jsem už i odjinud, ale zde nesrovnatelně lepší. Délka sedí a zvlněno akorát. Odstín je parádní a sponky drží krásně ve vlasech. Za tu cenu opravdu dobrá koupě.
I když jsou vlasy z umělého vlákna, jejich struktura i odstín působí opravdu přirozeně – nikdo by nepoznal, že nejsou pravé. Velmi mě překvapilo, jak snadná je manipulace, díky čemuž jsem během pár minut zvládla vytvořit nový a upravený účes, který vypadal skvěle. Navíc drží tvar a dobře se přizpůsobují. Jsem nadšená a určitě doporučuji každému